Working Test

I helgen var jag iväg till Nordvik straxt utanför Härnösand på ett working test. Premiär för min unga hund Susa som är 1,5 år. Trotts regn och kyla var det en superdag. Vi skrapade ihop 89 poäng av 100 möjliga. Gissa om jag var nöjd och stolt över min unga hund. Detta ger mersmak.

 

Publicerad i Okategoriserade

Äntligen vår!

Hej

Jag har inte varit särskilt bra på att uppdatera min blogg. Nu ska det bli ändring. Våren är i antågande och då blir allt mycket lättare.

Jag har börjat träna så smått med mina hundar. Rizzla har legat i vintervila. Hon tycker ju inte om varken att jobba i snö eller kyla. Nu ska hon väckas. Idag var vi till Fjällsta och träna fält. Fungerade bra. I morgon går nosen mot Norrtälje och mocktrail på fredag. Det blir kul. Bara Rizzla som får följa, Susa är lite för ung. Hem till Jämtland på fredan em för att vila lite på lördag och sedan bär det iväg till Nordvik på söndag. Då är det Susa som ska ut på sitt första evenemang. Working Test. Känns spännande att se hur hon uppför sig.

 

Publicerad i Okategoriserade

Hej hundvänner!

Nu har gänget i Gevåg fått en egen blogg. I gänget ingår jag Ulla mina tre hundar, Pärla, Rizzla och Susa. Katten Zigge är nog den som styr och ställer i vårt lilla hus.

Publicerad i Okategoriserade