Djurförsäkring vid import

Jag har i början av januari själv importerat två nya katter till mitt katteri, och vill passa på att påminna om att du som importerar – kom ihåg att försäkra ditt nya importerade djur! DSC_0554

På Agria har vi ett engelskt veterinärintyg som är lätt att ladda ner, eller så kan jag skicka det till dig om du av någon anledning inte kan ladda ner det, som är jättebra att ha vid veterinärbesiktningen utomlands –  för att smidigt kunna försäkra in din import.

Jag hjälper dig att svara på frågor kring hur du försäkrar ett djur, du som ska importera eller nyligen har importerat, välkommen att höra av dig på tel 076-0067485!

Mvh Susanne Göransson

(På bilden är det Tarzan, en av de två nya snyggingarna jag importerade – visst är han underbar! <3 <3 <3 )

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Kommentering låst.