Hej alla djurägare!

Välkommen till Webbplatser för Agrias ombud. Det här är min AGRIA-blogg och här kommer jag att uppdatera flitigt från om med nu, med härliga djurbilder och med informativa texter!

Jag kommer att lägga in en massa tips och info till er djurägare som har katt, hund och smådjur.

Det känns jätteroligt med den här bloggen och jag hoppas att ni kommer att hitta mycket matnyttigt här! 🙂

Det tar lite tid innan jag lärt mig alla finesser här på word press – men det ska nog gå bra, känns jättespännande!

Välkomna att kommentera bloggen, att fråga om katter, hundar och övriga smådjur och har ni frågor kring försäkring så är ni varmt välkomna att höra av er via mail eller per telefon.

Till att börja med vore det jätteroligt om DU ville skicka in en bild på ditt/dina djur med en liten kort beskrivande text, så kan jag visa några av era underbara djur här på min blogg framöver. Alla som skickar in en bild på sitt djur deltar i en utlottning av AGRIA förstahjälpen kit för hund och katt. Glöm inte att skicka med namn, adress och telefonnummer så jag kan kontakta dig som vinner sen! Lagom till Lucia drar jag en vinnare.

Simone med AGRIA fh kit      MangoChiu FH kit

 

På bilderna är det en av mina katter, Simone <3 en blåtabbymaskad Ragdollhona som kikar på förstahjälpen-kitet. 😉

Den andra bilden försöker visa innehållet, men det syns inte så bra, det innehåller bla sårtejp, bandage, tassbandage, sax, plastburk, handskar mm. I bakgrunden syns våra hundar Mango, dvärgpudel och Chiu, Chihuahua.

Med vänlig hälsning Susanne

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Kommentering låst.