Agrias nya leveransförsäkring

Leveransförsäkring

Agrias Leveransförsäkring är en försäkring som gäller för olycksfallsskador som inträffar efter att du fått hem ditt djur. Om olyckan skulle vara framme är det en kostnadsfri trygghet för dig och din nya familjemedlem. Försäkringen gäller i fem dagar från leveransen men vi rekommenderar alltid att du tecknar Agria veterinärvårdsförsäkring som gäller för både sjukdom och olycksfallsskador så fort som möjligt.

För smådjur och fågel
Agria Leveransförsäkring för smådjur och fågel ersätter kostnader för undersökning och behandling för olycksfallsskador med upp till 10 000 kronor i fem dagar från och med leveransen. Du betalar en fast självrisk på 700 kronor och en rörlig självrisk på 25 procent.

För hund och katt
Agria Leveransförsäkring för hund och katt ersätter kostnader för undersökning och behandling för olycksfallsskador med upp till 25 000 kronor i fem dagar från och med leveransen. Du betalar en fast självrisk på 1 700 kronor och en rörlig självrisk på 15 procent.

Teckna Agria Veterinärvårdsförsäkring så fort som möjligt
Vill du ha en försäkring gäller kostnader för både sjukdom och olycksfall ska du teckna en Agria Veterinärvårdsförsäkring så fort som möjligt när du fått hem din nya familjemedlem.

Gör så här om du behöver anmäla en skada
Anmäl en skada genom att skicka in kvitto och besöksspecifikation till Agria Djurförsäkring, FE 16446, 838 83 Hackås. På skadeanmälan uppger du leveransförsäkringens ärendenummer som du hittar i det beräftelsemejl du fick när du tecknade försäkringen.Du har 90 dagar på dig att anmäla skadan till oss från skadehändelsen.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Kommentering låst.