Så var vi i skogen igen med Kia

När vi gick vardagslydnaden på Lundgårds hundskola, blev vi bekanta med Alf & Ulla  och hunden Douglas. Alf frågade om vi ville vara med i ett gäng som träffades ibland och spårar. Spårnördar som vi har blivit tackade vi självklart JA! Så på söndagen den 1 september var det att packa fikaryggsäcken och bege sig till Skivstjärn i Deje. Det var ett härligt gäng som vi träffade och vi hade mycket trevligt i Skogen med våra hundar.


Bosco med husse


Gudrun & Cajenne var också med

Kia tycker att det är så förtvivlat roligt att spåra, här är vi på väg ut till ”hennes spår”. Gudrun hade lagt ett klurigt spår! Kia gjorde tappt ett par gånger men gav sig inte hon fortsatte att spåra hela tiden.

Bertil & Kia vid hennes spår start, det är inte ”spikskor på” när någon annan har lagt spåren, så jag slapp se Bertil & Kia i 180 km i skogen. Vi har ”backat” lite när det gäller apellspåret, då Kia inte är intresserad av vare sig spårapporter eller leksaker i spåret…. Däremot en burk med mina hemmagjorda levergodisar går bra. Hon markerade 2 av 3 så vi får vara nöjda att hon gav dem lite uppmärksamhet, jo hon hittade faktiskt en hundleksak i skogen men den tillhörde inte dagens spår…..

    Vad vi så intressant tittar på det vet jag inte….

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Skapa ett bokmärke

Kommentering låst.