Sommaren som gått….

Sommarmånaderna går aldeles för fort, men vi har hunnit med massor. Måste erkänna att min hoffetik Kia tar all min fritid. Men det är det värt vi har jätte skoj.
Våren och försommaren har bestått av mycket hundträning. Vardagslydnad, grundkurs i bruks och personspårkurs, allt detta har vi gjort på Lundagårds Hundskola.

Kia har även hunnit med att bli godkänd i anlagsklass för viltspår.

 

Katterna då undrar ni?
Jo, det har hänt saker på kattsidan också…. vi har 3 st underbara kattungar:

  

IC S*Frostnattens Mimer och S*Frostnattens Donatella är föräldrar, 2 st rödtabby bicolour honor och 1 st rödtabby bicolour hane.

Semestern bestod av den nästan sedvanliga resan till Nord-Norge i år hade Polarkatten sin utställning i Bodö. Vi bodde vid Saltstrumen, jag älskar den Nord-Norska naturen, den är så dramatisk.
Semesterna avslutades med en utställning hos Sundsvalls Kattklubb, vi fick njuta av många vackra katter på dessa utställningar, fick bland annat träffa gamla favoriter och nya bekantskaper.

I Sundsvall träffade jag på en ny bekantskap:  IT*Norr Venn’s Via L’Viaquez – ”TITUS”

Sundsvalls Kattklubb hade Norsk Skogkattspecial och jag hade fått äran att få ta ut bäst i ras och valet föll på vackra ”Titus” som då var 4 månader gammal. (10 katter var nominerade i olika åldrar) Han vann även sidoklassen bästa öron och blev Best in Show 3-6 månader. Jag ryser när jag skriver detta för han är så snygg. Grattis till ägarna Birgitta och Sven-Arne Forsberg.

Favorit i repris är vackra (N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm JW.

Hon blev Best in Show hon var nominerad bägge dagarna i Bodö. Hon är så vacker.

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Skapa ett bokmärke

Kommentering låst.