Familjemedlemmar tar vi hand om

Man kanske inte tror det när man köper guldhamstern eller undulaten, men sällskapsdjur – oavsett storlek – blir väldigt snabbt familjemedlemmar.

När någon i familjen blir sjuk eller skadad så gör vi allt vi kan för dem, eller hur?!

Facebookinlägget om guldfisken Georges operation är i skrivande stund delat drygt 51.000 gånger! Man kan givetvis ha synpunkter på meningen med att operera en 10-årig gammal guldfisk, men finns det en chans att rädda firren till ett bra liv så varför inte? [Klicka här eller på bilden nedan]

När jag läser alla kommentarer så blir det så tydligt att vilket djur som helst kan bli en familjemedlem. Det finns alltså en bra anledning till att försäkra kaninen, illern eller chinchillan. Blir han eller hon sjuk så är sannolikheten stor att du åker till veterinären, oavsett om du har försäkring eller ej.

Agria försäkrar även smådjur (dock inte fiskar). Hör gärna av dig till mig om du vill veta mer.

gulfiskop
Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Skapa ett bokmärke

Kommentering låst.