Jag hjälper dig med din djurförsäkring

 

boboson_200

Besök hos mitt ”barnbarn” Peter Pan

Jag arbetar som ombud för Agria Djurförsäkring Bergslagen. Jag har dock kunder i hela landet så du får gärna höra av dig till mig även om du inte bor runt Västerås och Örebro.

Agrias försäkringsombud gör dagligen vårt bästa för att skapa trygghet för dig och dina djur. Har du en kontaktperson på ditt försäkringsbrev så är det ditt ombud. Tveka inte att kontakta henne eller honom! Du får naturligtvis även kontakta mig.

Jag ser till så att du har rätt försäkringsskydd för dig och ditt djur. Jag ser till att du förstår hur det fungerar med försäkringen,  ersättningsbelopp och självrisker. Jag svarar även på andra frågor och funderingar som du har. Ska du köpa ett djur hjälper jag dig teckna försäkringen. Ska du sälja ett djur ringer jag köparen och flyttar över försäkringen.

Du kan alltid nå mig via e-post, marina.walstrom@ombud.agria.se,
telefon/SMS 0733 310 709, eller på Facebook.

Springer spanielvalp, drygt 6 veckor ung

Springer spanielvalp, drygt 6 veckor

Är du uppfödare så ser jag till så att du har det bästa skyddet för båda mamma och ungar/valpar. Vanligtvis så försäkras både kattungar och hundvalpar in med egna försäkringar när de blir sex veckor. När det närmar sig flytt, så ringer jag de nya ägarna och flyttar över försäkringen. Det blir ingen karens och det finns ingen risk att det blir ett glapp i försäkringsskyddet.

Till mina arbetsuppgifter hör också att hälsa på mina kunder ”på riktigt”. Det gör jag oftast när det finns småttingar i huset. Sedan lägger jag ut bilder på Facebook och skriver ”Nu får du vara avundsjuk på mitt jobb igen!”

Tveka inte att kontakta mig när det gäller försäkringar för hund, katt eller smådjur!

 

MINA DJUR OCH JAG

Jag bor i Västerås tillsammans med en hund och tre par katter. Ja, tre par. Du behöver inte räkna ut hur många det blir. Tre par låter bättre än… För Baggis är pappa till Goman, Idde är mamma till Medora och Isadora är mamma till Bobo. Så där. Det blir tre par.

medora_bobo500

Balinesen Medora och birman Bobo

Siamesen Idde och Mysak, bichon havanais

Siamesen Idde och Mysak, bichon havanais

Goman och pappa Baggis för tio år sedan

Goman och pappa Baggis för tio år sedan

Birman Isadora, född 2007

Birman Isadora, född 2007

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Skapa ett bokmärke

Kommentering låst.