Jag älskar mitt jobb!

 
I veckan var jag på kundbesök hos Grayrory’s, som föder upp skotsk hjorthund. De hade 10 valpar som snart var flyttklara, så jag passade på att åka och lämna presenter till valparna istället för att skicka dem med post. Jag hade aldrig träffat en skotsk hjorthund och möjligheten att få träffa 10 valpar ville jag inte missa.

Jag trodde inte att man kunde säga ”jättestor hund” och ”rar” i samma mening… men det var det som först föll mig in.

Vi hälsades välkomna av fyra vuxna hjorthundar och de var alldeles stilla, trots sin nyfikenhet. Och tysta. De kollade lugnt in oss, luktade lite här och lite där och så var det klart. Så coolt! Vi fick veta en hel del intressant om rasen också.

Det är extra roligt att höra en kunnig ägare berätta om öden och äventyr och vad som kan hända om ett rådjur råkar hamna lite fel här i livet. Hjorthundarna jagar två och två, men bara sådant som de ser. Springer bytet in i skogen så springer hundarna hem!

Psst… Grayrory’s har några valpar kvar.

hjorthund_2_250 hjorthund_3_250
Mamma Grayrory’s Exclusive

hjorthund_1
Det här bör vara Grace.

 

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Skapa ett bokmärke

Kommentering låst.