Vinter

bild (10)

God fortsättning  på det nya året! Nu har vintern kommit på allvar, lite sent tycker en del kanske, som gärna hade sett en vit jul. Hur som helst, de senaste dagarna har naturen bjudit på julkortsliknande vyer. Så här års brukar en del se över sina försäkringar, och har du en katt som är oförsäkrad och samtidigt med i Granngårdens kundklubb får du nu 10% extra rabatt på din försäkring, gäller  15/1 – 15/2 2014.

Publicerad i Allmänt

Glad Midsommar!

Jag önskar er alla en glad midsommar med sol och värme, god mat och dans!

Publicerad i Allmänt

Mellan hägg och syren.

Nu har vi kommit en bra bit in i maj, och äntligen är värmen här! Den här tiden på året är som vackrast tycker jag, allt är grönt och fint, och kvällarna ljusa och härliga.

Det är också en intensiv tid på många sätt med skolavslutningar, studenter och allt annat som ska hinnas med.

För oss hundägare finns det många aktiviteter, kanske ska du gå en ny kurs med din fyrfota vän, eller ut och tävla. För tävlingssäsongen har verkligen dragit igång, det finns massor av olika arrangemang allt från rallylydnad och agility till både stora och små utställningar.

I helgen som kommer arrangeras det stora hundutställningar både i Österbybruk och Vallentuna.

Jag finns på plats i Agriamontern i Vallentuna på lördag, kom gärna förbi och säg hej om du är där! På söndagen kommer jag att vara i utställningsringen.

Publicerad i Allmänt

Tävla med din hund

Nu kan du träna och komma i form med din hund och samtidigt vara med och tävla om fina priser från Agria.

Gå in på http://www.activedog.se/och registrera dig om du inte redan är medlem. Sen fyller du i ett schema  hur mycket du promenerat med din hund, tränat tex agility, eller gjort nån annan aktivitet. Det räknas sen  om till poäng. När tävlingsperioden är slut kommer vinnarna att utses.

Så passa på att ha kul och träna med din hund nu när våren äntligen kommit.

 

Publicerad i Allmänt

Trevlig Valborg!

Sista dagen i april och våren har kommit en bit på väg. Många kanske kan passa på att njuta av några dagars extra ledighet i vackert vårväder. Jag vill passa på att önska er alla en trevlig Valborg!

Publicerad i Allmänt

Hej!

Välkommen till min sida!

Här kan du läsa om Agrias försäkringar, och mig och mina djur. Jag kommer även att skriva när jag ska stå på olika evenemang, så att du kan komma förbi och säga hej, om du är på samma plats

Jag har jobbat på Agria sen 2005, först på KC och nu de senaste åren som ombud.

Det är ett jätteroligt, eftersom djur är ett stort intresse för mig. Nu finns ett antal hundar i familjen, de kommer jag att presentera lite senare. Genom åren har jag haft katter, flera kaniner, marsvin,   hamstrar och fiskar.  Jag har även ett förflutet som ”hästflicka”, så jag har också haft egna hästar.

Publicerad i Okategoriserade