VALPUTSTÄLLNING i Mjölby ridhus 23/11 2013

loggaHej!

På lördag hoppas jag att vi ses på: VALPUTSTÄLLNING i Mjölby ridhus 23/11 2013!

Jag och en kollega finns på plats med monter och kommer även ha lite produkter att sälja från vår shop . Kom förbi och ställ frågor om försäkring eller bara för en stunds hundprat.

Publicerad i Allmänt

Valparna…..

Jag fick valpar i augusti och nu är det snart dags för flytt. Lite vemodigt men det känns jättebra med deras blivande familjer. Önskar dem stort lycka till med sina nya familjemedlemmar!20131012_1828 20131014_Aldebaran

Publicerad i Allmänt

Scandinavian Winner Show 14-15 sept 2013

 

sw13-banner

 

 

 

I helgen är det dags för årets stora kattbegivenhet, Scandinavian Winner Show i Norrköping.

Jag finns på plats i Agrias monter hela helgen. Välkomna dit för en fika och lite katt- eller försäkringssnack.

Stort Lycka till, alla utställare!

Publicerad i Allmänt

ÖKKs internationella utställning i Norrköping 17-18 augusti

Nu i helgen är det internationell hundutställning i Norrköping. Jag kommer att stå i vår AGRIA monter båda dagarna. Kom gärna förbi så bjuder jag på kaffe.

Jag önskar alla utställare stort LYCKA TILL!!!

Publicerad i Allmänt

Jag får väl börja…..

…. med att presentera mig; Jag heter Ingrid Kjellgren och jag bor med min familj i det vackra landskapet Östergötland. Har flytt storstaden för sju år sedan och landade på Östgötaslätten vid det mytomspunna Omberg och Vätterns strand.  

Jag har fött upp siames- och orientalkatter i 13 år med stamnamet S*Chamytas. Nu väntar nya spännande utmaningar då vår labrador Malva väntar en kull valpar. Det ska bli väldigt spännande.

Som ni nog förstår så är djur ett stort intresse. Jag har haft hamstrar, marsvin, chinchillor, katter, hundar och även häst.

 

Publicerad i Allmänt