Kattjouren

Jag firade andra advent hos Kattjouren i Malmö som hade Öppet Hus för sina medlemmar och andra som var intresserade. Det var en härlig eftermiddag med många kattentusiaster som kom för att klappa katterna, leka lite med dem, fika och inte minst bidra ekonomiskt på något sätt så att verksamheten kan fortsätta i det fina skick som det bedrivs på. Det såldes julkort, årskalendrar, julsaker och självklart ett fint lotteri som Agria var med och sponsrade! Det blev en lyckad dag med många nya kontakter som jag hoppas få höra av igen 🙂

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Kattjouren

  1. Gudrun Johnsson skriver:

    Hej!
    Detta gäller omplacering av två katter som är 1,5 år gamla och som inte kan följa med pga. flytt. Idag finns det möjlighet för dem att vistas ute. Den möjligheten kommer inte att finnas efter den 1 februari. Och den nya miljön för katterna är inte ok. Tyvärr kan vi närstående inte ta hand om dem.

    Mvh Gudrun

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *