FALSTERBO HORSE SHOW

Även om det är mest hästar i Falsterbo denna veckan i juli, så är även hästägare, hund och kattägare,
och vi smådjursombud finns i Agrias monter hela veckan för de besökare som vill prata försäkring för
sina mindre, fyrfota djur. Jag kommer att vara där fredag 10 juli, välkommen att besöka mig i montern.

Publicerad i Allmänt

SKK:S Hundutställning i Malmö

I helgen 28-29/3 arrangerar Sydskånska Kennelklubben sin årliga Internationella Hundutställning på Malmö Mässan.
Jag finns i Agrias Monter på söndagen, välkommen dit och hälsa på, vi har fina erbjudande i Agria shopen och dessutom
10% rabatt på tecknade försäkringar i helgen.

Publicerad i Allmänt

GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år önskar jag alla mina Agria kunder, hoppas att julhelgen varit lugn och fridfull och att det nya året inte inleddes med för mycket smällande. Det är en jobbig tid för våra husdjur. I år var första julen för vår lilla ragdoll Siri, så vi höll oss hemma på nyårsafton för att stötta henne om det skulle behövas. Det gick över förväntan bra, lite oroligt just vid 12-slaget , men för övrigt var hon cool, som vanligt!
Efter trettonhelgen går allt tillbaka till det normala, som vanligt når Du mig på telefon vardagar 8-20.00 och är det akut så funkar sms och mail övrig tid också.

Publicerad i Allmänt

KATTENS DAG PÅ ARKEN ZOO

Sista helgen i november , 29-30/11, är det som vanligt KATTENS DAG runt om i landet. Här i Ängelholm hittar ni mig på Arken Zoo där jag finns båda dagarna, för att prata smådjursförsäkring i allmänhet men kattförsäkring i synnerhet med er! Vi lämnar 10% rabatt på premien till alla som tecknar kattförsäkring under november månad, så passa på dessa sista dagarna!
Ni kan också besöka Arken Zoo´s hemsida och rösta fram årets ”Lusse-katt” bland alla bedårande bilder som kunderna skickat in.
Lördag träffar ni mig kl 10-17 och söndag 11-16, väl mött!!

Publicerad i Allmänt

Tiden går fort när man har roligt!

Det har Siri,och vi, för det mesta!Siri,vår ragdoll kattunge har hunnit bli sex månader och det är full fart för det mesta…vår 12-åriga dvärgpudel Amy tycker ibland att det är lite jobbigt när Siri sätter igång och vill leka! Är man en gammal pudeldam så vill man ta det lugn,men det positiva överväger ändå för Amy,som nu fått en ny kompis som håller henne sällskap när matte jobbar med försäkringarna….image

Publicerad i Allmänt

NYA BEKANTSKAPER

I helgen hade jag förmånen att möta Carina Persson med sin Vårdhund Vinnie,3 år och ta del av hennes berättelse om sitt arbete som Vårdhundsförare. Om du är intresserad av att veta mer,gå in på vardhundskolan.se och läs.
Victoria Jönsson med sin Grandis Charley,som har påbörjat sin träning till diabeteshund,deltog också i Hundens dag på Arken Zoo.Det var fascinerande att höra även Victorias berättelse om hur Charlie hade förändrat hennes liv,från att knappt vågat lämna hemmet till att nu kunna röra sig fritt eftersom Charlie markerar och varnar Matte,när ett blodsockerfall är i antågande.image

Publicerad i Allmänt

HÖST I ARKEN ZOO BUTIKEN

Inte bara har det blivit höst ute helt plötsligt efter en lång och underbar sommar utan nu är det även höst i våra affärer! I helgen 27-28/9 kan ni träffa mig i Arken Zoo butiken Ängelholm som är fylld med varor inför hösten och den kallare årstiden. Mer om det kan du läsa om du är med i Arken Zoo:s kundklubb, om du inte är det så passa på att gå med när du besöker butiken.
Jag kommer att ha material med mig som handlar om skydd inför den mörka årstiden, hur du som kund och djurägare ska bete dig vid ex. en viltolycka och alla kunder som tecknar en ny hund eller kattförsäkring i Agria får en välkomstgåva av mig. Väl mött!

Publicerad i Allmänt

Nytillskott i familjen

imageNu är det bråda tider på valp och kattungefronten,semester betyder också att många familjer skaffar husdjur. I vår familj har den helt underbara lilla ragdollhonan Irmadolls Dahlia flyttat in, vi kallar henne Siri.Siri är snart fyra månader och håller som bäst på att upptäcka världen

Publicerad i Allmänt

Kundbesök på Kennel Timo Staff’s

En trevlig eftermiddag med Jenny och Tor Inge på kennel Timo Staff´s i Nyvång, minstingen Leon var fotomodell tillsammans med en av kennelns underbara tikar. I valphagen lekte 4 små nya Agria kunder!image

Publicerad i Allmänt

Kul att träffa gamla och nya kunder!

image Två lördagar i rad har jag varit ute på events. Först lördagen 26/4 var jag på Arken Zoo i Ängelholm och träffade många av deras trevliga kunder,som också är mina! Idag 3/5 var det dax att tillsammans med min kollega Erika Klintrup besöka ICA Maxi i Ängelholm där vi mötte många Agria kunder som normalt inte kommer på våra events, även det en kul och givande dag.

Publicerad i Allmänt