Vellinge ridcenter

Välkommen till Vellinge ridcenter för att titta på de skånska mästerskapen i hoppning nu i helgen, dvs. 6-8 september. Agria har ett eget tält på området, där du bl.a. kan prata försäkringar med oss!

Publicerad i Allmänt

Uppfödarbesök

Idag har jag varit hos Rose-Marie Andersson som driver kenneln Petit Maxim.                     Hon föder sedan 11 år tillbaka upp cavalier king charles spaniel i färgerna blenheim samt tricolor. Just nu har hon en kull med valpar som är knappt åtta veckor och inte utan att man blir valpsugen igen!

Publicerad i Allmänt

Välkommen!

Hej och välkommen till min nya Agria blogg!

 

Jag heter Anne Åkesson och bor i Lomma.

Mitt liv delar jag tillsammans med mina fyra älskade barn, tre hundar, en islandshäst samt 15 kaniner. Sedan åtta år tillbaka föder jag tillsammans med min yngsta dotter upp dvärgvädurar.

Min första hund (en röd cocker spaniel) fick jag när jag var tolv år och det har blivit ett antal hundar sedan dess. Just nu har jag en flat coated retriever och två cavalierer.

Jag har varit aktiv i brukshundklubben under många år både som ungdomsledare, instruktör samt tävlingsledare, men nu hinner jag tyvärr bara med lite styrelsearbete.

I december 2012 blev jag och yngsta dottern lyckliga ägare till en fantastisk islandshäst.

Då jag började arbeta på en veterinärklinik för drygt två år sedan, upptäckte jag hur oerhört många djur som är oförsäkrade. Efter att ha träffat gråtande och förtvivlade djurägare som inte insett hur dyrt det är att besöka veterinären, så bestämde jag mig för att börja sälja djurförsäkringar och verkligen hjälpa djurägare med information om en rätt och bra försäkring! Jag försöker också aktivt att arbeta för att våra s.k. exotiska smådjur ska försäkras.

 Mvh Anne

Publicerad i Allmänt Taggad